Αχαρνές

Η ίδρυση του νέου Διαγνωστικού Κέντρου Κουνέλλας Ιατρική Αχαρνών ήταν το αποτέλεσμα της παρότρυνσής σας, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της υγείας.

Το Διαγνωστικό Κέντρο Κουνέλλας στο Μενίδι, ξεκίνησε αρχικά με το Μικροβιολογικό Εργαστήριο (στο οποίο προΐσταται ο ίδιος ο κος Κουνέλλας) και το Τμήμα Υπερήχων το οποίο έχει στελεχωθεί με εκλεκτό επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή. Η επιλογή συνεργατών ιατρών του Κέντρου έγινε με γνώμονα τόσο την εμπειρία όσο και τις γνώσεις τους στις νέες μεθόδους και στα εργαλεία διάγνωσης. Ο εξοπλισμός του Κέντρου είναι σύμφωνος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με ενισχυμένο προσωπικό και άρτια μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη.

Σε δεύτερο στάδιο θα λειτουργήσουν Τμήμα Μαστού, Ορθοπαντογράφου και Καρδιολογικό Τμήμα. Φιλοδοξία μας είναι να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διάγνωσης και πρόληψης.

Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωσή μας να φροντίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες καθενός από εσάς. Γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι εκτός από την επιστήμη μας υπάρχει και μια άλλη σημαντική διάσταση που λέγεται «άνθρωπος». Και για εμάς έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα.

ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά
07:00 - 20:30

Σάββατο
07:30-13:30

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΑΧΑΡΝΕΣ