Προσφορές για τον Οκτώβριο

Βάση των Παγκόσμιων Ημερών του μήνα Οκτωβρίου βρίσκουμε ευκαιρία να σας προσφέρουμε εξετάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!

Βάση των Παγκόσμιων Ημερών του μήνα Οκτωβρίου βρίσκουμε ευκαιρία να σας προσφέρουμε εξετάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές!

 

Ακολουθεί όλος ο κατάλογος με τις προσφορές μας καθώς και την περίοδο ή ημέρα κατά την οποία ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα: 210 8072 088 & 210 8075 525. Και μην ξεχνάτε την μεγάλη προσφορά γι’αυτόν τον μήνα για όλες τις γυναίκες στην μαστογραφία!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ 11 ΚΑΙ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παχυσαρκίας (11 Οκτωβρίου) καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα διατροφής (16 Οκτωβρίου) πραγματοποιούμε μεγάλη προσφορά στην λιπομέτρηση στα 20€. Η προσφορά ισχύει μόνο για πραγματοποίηση της εξέτασης τις συγκεκριμένες δύο ημέρες (επειδή η 16η Οκτωβρίου είναι ημέρα Κυριακή, η προσφορά της εξέτασης μεταφέρεται για την Τρίτη 18/10). Διαβάστε περισσότερα για την εξέταση με τη σύγχρονη μέθοδο DEXA ΕΔΩ.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Με αφορμή την Εβδομάδα δράσης για τα οστά και τις αρθρώσεις, από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και μόνο γι’αυτήν την περίοδο οι τιμές της μετρήσεως οστικής πυκνότητας διαμορφώνονται ως εξής:
– Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 1 σημείου: 20€
– Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 2 σημείων: 30€


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του ενδοκρινολογικού μας συστήματος και με τις εξετάσεις αίματος T3, T4, TSH γίνεται εκτίμηση της λειτουργίας του. Το κόστος των παραπάνω εξετάσεων ανέρχεται στα 21€.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η πανοραμική εξέταση μας βοηθάει να αποκτήσουμε μία γενική άποψη των δύο γνάθων και γενικότερα της οδοντοστοιχίας με αποτέλεσμα να προλαμβάνουμε έγκαιρα οποιεσδήποτε ανατομικές ανωμαλίες και ιδιαιτερότητες. Για όλο τον μήνα Οκτώβριο η εξέταση αυτή θα έχει κόστος μόνο 15€.


περισσότερα

βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Προαγωνιστικός Έλεγχος, Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με τον ετήσιο Προαγωνιστικό Έλεγχο! Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️ Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες