Γυναικολογικό
Τμήμα

(MONO στο κέντρο των Αχαρνών)

kounellas-iatriki

Επιστημονικά Υπεύθυνη Ιατρός

Λιλιάνα Ανδριώτη


Γυναικολόγος Μαιευτήρας

Έλεγχος γονιμότητας, αντιμετώπιση υπογόνιμου ζευγαριού  και μέθοδοι IVF.

Γίνεται διερεύνηση του ζευγαριού για το αίτιο της υπογονιμότητας για να μπορεί να αντιμετωπιστεί .

Εφηβική γυναικολογία.

Γίνεται οργανολογικός έλεγχος για τις ανωμαλίες κύκλου και αντιμετώπιση τους , υπερηχογραγικός έλεγχος γεννητικών οργάνων και  συμβουλευτική για τα προβλήματα και μη της εφηβείας.

Αντισύλληψη και τοποθέτηση σπιράλ.

Περιλαμβάνει  συμβουλευτική για τις μεθόδους αντισύλληψης , έλεγχος θρομβοφιλίας όταν χορηγούνται αντισυλληπτικά χάπια, γίνεται και τοποθέτηση σπιράλ.

Έλεγχος και αντιμετώπιση ενδομητρίωσης.

Είναι μια  εξελισσόμενη πάθηση των γεννητικών οργάνων και όχι μόνο, προκαλεί εντόνους πόνους και υπογονιμότητα. Είναι  σημαντικό να αντιμετωπιστεί εγκαίρως για να πετύχει η θεραπεία της. Ενίοτε χρειάζεται και χειρουργική επέμβαση .

kounellas-iatriki
kounellas-iatriki

Προληπτικός έλεγχος με Τεστ ΠΑΠ και Τεστ ΠΑΠ σε υγρή φάση, Thin Prep.

Γίνεται τακτικά 1 φορά το χρόνο εάν το τεστ είναι καλό και πιο συχνά όταν συντρέχουν λόγοι.

Ψηλάφηση  μαστών.

Εκτελείται σε κάθε επίσκεψη  για  καλύτερη πρόληψη καρκίνου μαστού  μαζί με μαστογραφία και υπέρηχο μαστών. 

 Έλεγχος και αντιμετώπιση κονδυλωμάτων  γεννητικής περιοχής.

 Η λοίμωξη με τον ιό των κονδυλωμάτων είναι πολύ συχνή λοίμωξη   και εμφανίζεται  με τις πρώτες σεξουαλικές επαφές . Τις περισσότερες φορές είναι αθορυβώδης, όμως ενοχοποιείται για τον καρκίνο τραχήλου μήτρας. Γίνεται πρωτοπαθή πρόληψη καρκίνου  με το εμβόλιο Gardasil .

Καλλιέργειες κολπικού υγρού και έλεγχος σεξουαλικά μεταδιδομένων νοσημάτων.

Εντοπίζει τον μικροβιακό παράγοντα που ευθύνεται για κολπίτιδες.

Κλιμακτήριος και εμμηνόπαυση.

Η κλιμακτήριος είναι μια φυσιολογική κατάσταση η οποία θέλει λίγο προσοχή σχετικά με την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και με τον συνεχιζόμενο προληπτικό έλεγχο  γεννητικών οργάνων και μαστού και της πυκνότητα οστών.

Γυναικολογικό υπερηχογράφημα  και DOPPLER.

είναι πολύ σημαντική εξέταση που μας βοηθά να κάνουμε σωστές διαγνώσεις και σωστές θεραπείες  και  να προλαμβάνουμε την κακοήθεια.

Παρακολούθηση κύησης και υπερηχογράφημα κύησης.

Κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης γίνεται  μηνιαίος υπερηχογραφικος και αιματολογικός έλεγχος εξέλιξης του εμβρύου και της κατάστασης της μητέρας. Γίνεται πλήρης παρακολούθηση της κύησης.

Αισθητική γυναικολογία.

Περιλαμβάνει αντιμετώπιση της ξηρότητας κόλπου , της μειωμένης αίσθησης κατά την επαφή  και ελαφρά ακράτειας ούρων με υαλουρονικό οξύ και RF θεραπεία  (ραδιοσυχνότητες) .
Αντιμετωπίζει τη ξηρότητα κόλπου ,την μειωμένη  αίσθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και την ελαφρά ακράτεια ούρων , βελτιώνοντας  την ποιότητα του βλεννογόνου.
Η κολπική ανανέωση επιτυγχάνεται με τη μέθοδο RF ( ραδιοσυχνότητες) η οποία προκαλεί  αύξηση και αποκατάσταση της δομής και αρχιτεκτονικής του δικτύου κολλαγόνου και ελαστίνης, νεοαγγειογένεση, αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας, αποκατάσταση του pH και της χλωρίδας.
Είναι ιδιαιτέρως καλά ανεκτή μέθοδος , με ελεγχόμενη θερμοκρασία.

 

kounellas-iatriki

Χρειάζεστε εξετάσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!