Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας της Κουνέλλας Ιατρική

Το διαγνωστικό εργαστήριο «Κουνέλλας Ιατρική» δημιουργήθηκε το 2007 από τον μικροβιολόγο Κουνέλλα Ιωάννη και αποτέλεσε το επιστέγασμα της επιτυχημένης προσωπικής 20ετούς πορείας ως μικροβιολόγου. Με όραμα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στο εργαστήριο «Κουνέλλας Ιατρική» επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το ιατρικό και τεχνικό μας προσωπικό διακρίνεται για την επιστημονική κατάρτιση και πείρα του.

Πέρα από την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και άμεση εξυπηρέτηση που θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μας, φροντίζουμε ιδιαίτερα για εσάς αλλά και τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι εκτός από την επιστήμη μας, υπάρχει και μία άλλη σημαντική διάσταση που λέγεται «άνθρωπος». Και για εμάς έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα. Σήμερα, λειτουργούν ήδη, εκτός του γνωστού Μικροβιολογικού εργαστηρίου που προΐσταται ο Ιωάννης Κουνέλλας τμήματα ψηφιακής μαστογραφίας, υπερήχων ακτινολογίας, ορθοπαντογράφου και οστικής πυκνότητας.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 για εμάς δεν είναι παρά η συστηματική οργάνωση όλων αυτών που για εμάς σημαίνουν οι λέξεις ποιότητα και συνεχής βελτίωση.

Στη φιλοσοφία μας η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις προτύπων και νομοθεσίας είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε με όλη μας τη φροντίδα μία ασπίδα προστασίας για μία υγιή και αισιόδοξη κοινωνία.

Ευαισθητοποιούμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, συντηρούμε και εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας, εφαρμόζουμε τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα διαγνωστικά πρωτόκολλα, θέτουμε και αξιολογούμε στόχους σε πολλαπλούς άξονες γιατί η ποιότητα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας συμβάλλει στη δική σας ποιότητα ζωής.

Πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν όλοι οι μόνιμοι και συνεργάτες ιατροί αλλά και με απόλυτη πίστη επίσης στην αρχαία ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί» είμαστε δίπλα σας στην πρόληψη αλλά και στον γιατρό σας για τη θεραπεία.

 

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα Πιστοποιητικά του Εργαστηρίου μας.