Πολιτική Απορρήτου

 Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας kounellas-iatriki

H ιστοσελίδα kounellas-iatriki.gr (στο εξής «ιστοσελίδα») ανήκει στην εταιρεία μας ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ Ι. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑ που βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 5, Νέα Ερυθραία Αττικής , η οποία εναρμονίζεται πλήρως με όλους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συλλογή, επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών των υπηρεσιών της.

Έχουμε ως στόχο τη πλήρη διασφάλιση και διαφάνεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνικά μέσα διασφάλισης αλλά και ενδοεταιρικούς κανονισμούς που αφορούν τη συνολική λειτουργία μας στον τομέα αυτό.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Συλλέγουμε πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας προκειμένου να σας παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, και την ομαλή και ανενόχλητη διεκπεραίωση της ή των συναλλαγών μεταξύ μας.

Στα προσωπικά σας δεδομένα συγκαταλέγονται πληροφορίες όπως :

 • Το ονοματεπώνυμο σας
 • Η διεύθυνση ηλεκτρονικής επικοινωνίας μαζί σας (email)
 • Ο αριθμός του σταθερού ή/και του κινητού τηλεφώνου σας

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά και μόνο για δικό σας όφελος, για περιπτώσεις εξυπηρέτησης αιτημάτων σας όπως :

 • Μηνύματα σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας
 • Μηνύματα σας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
 • Εξατομίκευση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα
 • Παροχή διαφημιστικού ή άλλου περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 • Διάγνωση προβλημάτων και εντοπισμός κινδύνων για την ασφάλεια, σφαλμάτων ή απαιτούμενων βελτιώσεων.
 • Εντοπισμό και αποτροπή υποκλοπής, εκμετάλλευσης, απάτης και κατάχρησης των συστημάτων μας.

Πως μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα δεδομένα που σας αφορούν φυλάσσονται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων σε ασφαλές περιβάλλον και τα δεδομένα προστατεύονται από κεντρικό firewall για επιθέσεις DDOS κι επιμέρους software firewall, ενώ είναι κρυπτογραφημένα με χρήση του πρωτοκόλλου SSL.

Κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο όπως είναι απαραίτητο προκειμένου κάποιο τρίτο μέρος να παρέχει τις υπηρεσίες όπως απαιτείται ή όπως χρειάζεται για εσάς ή σε εσάς. Αυτά τα τρίτα μέρη (και οποιοιδήποτε υπεργολάβοι) υπόκεινται σε αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις αναφορικά με την επεξεργασία δεδομένων και απαγορεύεται η χρήση, η κοινοποίηση ή η διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτούς για οποιονδήποτε άλλον σκοπό εκτός από εκείνον της εργασίας που τους έχει ανατεθεί (ή χωρίς τη συγκατάθεσή σας).

Γενικά, οι τρίτοι πάροχοι που χρησιμοποιούνται από εμάς θα συλλέγουν, θα χρησιμοποιούν και θα αποκαλύπτουν τα στοιχεία σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο ώστε να μπορούν να εκτελούν τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας και πως μπορείτε να τα ασκήσετε

Έχετε σε κάθε χρονική στιγμή και χωρίς καμία προϋπόθεση ασκήσεως του :

 1. Το δικαίωμα εναντίωσης ή μερικής ανάκλησης της συγκατάθεσης σας, δηλαδή να ενημερώσετε τις προτιμήσεις της εγγραφής σας αναφορικά με τη λήψη υλικού επικοινωνίας ή διαφημίσεων  (π.χ. δεν επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία μέσω e-mail)
 2. Το δικαίωμα διαγραφής ή ολικής ανάκλησης της συγκατάθεσης σας, δηλαδή να αποκλείσετε τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας δεδομένα αναφορικά με την λήψη υλικού επικοινωνίας ή διαφημίσεων.
 3. Το δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή να μας δώσετε την απλή και ξεκάθαρη «εντολή» να μεταφέρουμε ενεργώντας στο όνομα και για λογαριασμό σας το σύνολο των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούνται στο αρχείο μας σε αρχείο άλλης κατονομαζόμενης επιχείρησης

Παρέχουμε πρόσβαση στους χρήστες της ιστοσελίδας ώστε να εξασφαλίζουμε τη πλήρη διαφάνεια όσον αφορά τη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων τους που αποθηκεύει, αλλά και για να τους παρέχει το δικαίωμα να τα διαχειρίζονται και να τα διαγράφουν οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία και να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία ή ενέργεια αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τηλέφωνο: 210 8072088

Email: info@kounellas-iatriki.gr

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της εταιρεία μας θα σας απαντήσει άμεσα, παρέχοντας πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.

Φόρμες Επικοινωνίας

Η  ιστοσελίδα χρησιμοποιεί διάφορες φόρμες επικοινωνίας οι οποίες συλλέγουν απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται η εταιρεία για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας. Η αποστολή των στοιχείων γίνεται με τη συγκατάθεσή σας και μόνο, αφού πριν την αποστολή της εκάστοτε φόρμας, η ιστοσελίδα απαιτεί να αποδεχτείτε το παρόν κείμενο. Τα δεδομένα – προσωπικού ή μη χαρακτήρα – αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα και προστατεύονται από τα μέσα που έχει θεσπίσει η εταιρεία για τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των χρηστών των υπηρεσιών της.

Κώδικες Καταγραφής (tracking)

Για την καταγραφή της συμπεριφοράς των επισκεπτών της ιστοσελίδα, χρησιμοποιούνται κώδικες καταγραφής διαφόρων πληροφοριών τρίτων υπηρεσιών όπως το Google Analytics, το Facebook κι άλλα. Οι πληροφορίες αυτές δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα χρηστών και συλλέγονται από τις παραπάνω υπηρεσίες για διάφορους λόγους όπως στατιστικά επικεψιμότητας ιστοσελίδας, απόδοση διαφημίσεων, προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε ιστοσελίδες τρίτων (remarketing) .