Πακέτα Εξετάσεων μόνο για το παιδί

Πακέτα Εξετάσεων για το παιδί

Πακέτα Εξετάσεων για το παιδί

Έλεγχος Ανάπτυξης από 3 ετών

Ο έλεγχος ανάπτυξης πραγματοποιείται όταν διαπιστώνεται από τον παιδίατρο σημαντική απόκλιση από τις συνήθεις καμπύλες ύψους ή βάρους (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) για να εξακριβωθεί η πραγματική ηλικία ανάπτυξης του παιδιού.

Παιδικό Check up

Γενική αίματος, Σίδηρος, Φεριτίνη, Σάκχαρο, Χοληστερίνη

Τιμή: 19,00€
Τιμή για 2 παιδιά: 30,00€

 

Εξέταση για πρώιμη ήβη

1. Μικροβιολογικός Έλεγχος
FSH, LH, Προλακτίνη (PRL), E2 Οιστραδιόλη, DHEA-S Θειική Δεϋδροεπιανδροστερόνη, 17OH Προγεστερόνη (17-OH-PRG), Δ4-Ανδροστενεδιόνη, Τεστοστερόνη Ολική
Τιμή: 70,00€

2α. Υπερηχογράφημα μήτρας-ωοθηκών
Στα κορίτσια ελέγχονται τα έσω γεννητικά όργανα και οι παθήσεις που προκαλούν ανωμαλίες της εμμήνου ρύσης. Ελέγχεται επίσης η παρουσία ευρημάτων ενδεικτικών πρώιμης ήβης (με απεικόνιση της μορφολογίας και του μεγέθους των ωοθηκών και της μήτρας).
Τιμή: 19,00€

2β. Triplex οσχέου
Έλεγχος της κρυψορχίας, της κύστης του σπερματικού τόνου, της βουβωνοκήλης, της υδροκήλης και της κιρσοκήλης, συστροφής οσχέως, και άλλων αλλοιώσεων του όρχεως και της επιδιδυμίδας.
Τιμή: 19,00€

3. Ακτινογραφία άκρας χειρός για οστική ηλικία
Τιμή: 10,00€

 

Εξέταση για στασιμότητα βάρους

1. Μικροβιολογικός Έλεγχος
γGT, Χολερυθρίνη ολική, Λευκώματα, Αντισώματα IgA και IgG αντιγλιαδινικά, Αντισώματα IgA και IgG έναντι ιστικής τρανσγλουταμινάσης, Αντισώματα IgA έναντι ενδομυίου, TSH, T3, T4, Λιπάση ορού
Τιμή: 145,00€

2. Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς
Επιτρέπει τη διάγνωση παθήσεων σε παιδιά (π.χ όζοι, θυρεοειδίτιδα), συγγενών αλλοιώσεων και κύστεων (π.χ βραγχιανή κύστη, κυστικό ύγρωμα, κύστη θυρεογλωσσικού πόρου), παιδιατρικού ραιβόκρανου και βλαβών του στερνοκλειδομαστοειδούς μυός (π.χ.έκτοπος θύμος), μορφολογία των τραχηλικών λεμφαδένων και χωροκατακτητικών αλλοιώσεων.
Τιμή: 16,00€