Ιατρικά Εργαστήρια Κουνέλλας

Καλώς ήρθατε στα Ιατρικά Εργαστήρια Κουνέλλας!

Από το 1993 μέχρι σήμερα η κοινωνία της Νέας Ερυθραίας εμπιστεύεται για τις μικροβιολογικές εξετάσεις έναν γιατρό, ένα όνομα, Κουνέλλας.

Το 2007 ο κ. Ιωάννης Κουνέλλας εμπιστεύθηκε με την σειρά του γιατρούς με μεγάλη εμπειρία να πλαισιώσουν ένα νεοσύστατο τότε ακτινολογικό και καρδιολογικό τμήμα, όπως τον κ. Αβραάμ Γκιάτα, τον κ. Στάικο Αναστάσιο, τον κ. Παπαδάκη Εμμανουήλ, τον καρδιολόγο κ. Χρήστο Χριστοδούλου και επέκτεινε την ιατρική του δραστηριότητα και σε τομείς ακτινολογίας όπως υπερήχους, μέτρηση οστικής πυκνότητας, πανοραμικό και καρδιολογίας.

Εδώ και πέντε χρόνια στην Νέα Ερυθραία λειτουργεί επίσης πλήρες τμήμα μαστού με έμφαση στην τριπλή εκτίμηση μαστού, στο οποίο προΐσταται ο διευθυντής του Γ’ τμήματος κλινικής μαστού του ΜΗΤΕΡΑ ο κ. Παπάζογλου Γιώργος.

Έτσι χτίστηκε σιγά σιγά ένα πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στο οποίο ο κάθε γιατρός έχει όνομα και η κάθε εξέταση αξιοπιστία.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 30 ετών, τα Ιατρικά Εργαστήρια Κουνέλλας δημιούργησαν ένα νέο Διαγνωστικό εργαστήριο στο Μενίδι (Αχαρνές) . Αμέσως οι κάτοικοι του περιοχής, εκ των οποίων πολλοί ήταν ήδη πελάτες της Ερυθραίας, αγκάλιασαν το νέο ιατρείο.

Σήμερα εν έτη 2021 το κέντρο στο Μενίδι παρότι συνεχίζει να είναι κομμάτι της μητρικής Ανώνυμης Εταιρείας ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ θέλησε να εξελιχθεί σε κάτι πιο αυτόνομο πιο φρέσκο και πιο σύγχρονο. Έτσι δημιουργήθηκε το νέο κέντρο των Ιατρικών Εργαστηρίων Κουνέλλας.

Ο νέος χώρος στο Μενίδι σηματοδοτεί τον εκσυγχρονισμό και την επανατοποθέτηση του πολυιατρείου στην αγορά των Αχαρνών με περισσότερα τμήματα, περισσότερες υπηρεσίες και περισσότερους γιατρούς.  Επίσης, χαρά μας είναι να έχουμε κοντά μας και στην Νέα Ερυθραία αλλά και στις Αχαρνές την γυναικολόγο με τεράστια εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος κ. Λίλιαν Ανδριώτη.

Το ιατρείο στο Μενίδι συνεχίζουν να πλαισιώνουν ο κ. Παπάζογλου για τον μαστό, ο κ. Παπαδάκης ως επιστημονικά υπεύθυνος του ακτινολογικού τμήματος και ο κ. Χριστοδούλου ο καρδιολόγος μας.
Πρόθεσή µας -αλλά και υπόσχεση- είναι να δώσουμε στους εξεταζόμενους μας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και λύσεις με προσωπική μεταχείριση και
προσιτές τιμές.

Όλων αυτών προΐσταται ως επιστημονικός διευθυντής ο κ. Ιωάννης Κουνέλλας ο οποίος αναφέρει.

"Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, γιατί θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να φροντίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες καθενός από εσάς".

kounellas-iatriki
Ιωάννης Κουνέλλας
kounellas-iatriki

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

Παρέχονται οι εξής υπηρεσίες

 1. Καρδιολογικό Τμήμα
 2.  Υπέρηχοι – Triplex αγγείων
 3. Τμήμα Μαστού – Ψηφιακής Μαστογραφίας
 4. Μικροβιολογικό Τμήμα – Τest PAP
 5. Ψηφιακές ακτινογραφίες
 6. Ψηφιακή πανοραμική – κεφαλομετρική
 7. Μέτρηση οστικής πυκνότητας
kounellas-iatriki

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΑΧΑΡΝΩΝ

Παρέχονται οι εξής υπηρεσίες

 1. Καρδιολογικό Τμήμα
 2. Υπέρηχοι – Triplex αγγείων
 3. Τμήμα Μαστού – Ψηφιακής Μαστογραφίας
 4. Μικροβιολογικό Τμήμα – Τest PAP
 5. Ψηφιακή πανοραμική
 6. Γυναικολογικό Τμήμα
 7. Ωτορινολαρυγγολογικό Ενηλίκων & Παίδων
 8. Αισθητική Ιατρική

Χρειάζεστε εξετάσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!