Ο Σακχαρώδης Διαβήτης πλέον αντιμετωπίζεται

Ο γλυκός μας σύντροφος

Γι αυτό μάθε όσο πιο έγκαιρα μπορείς όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους. Δεν υπάρχει πια λόγος να αλλάζεις την καθημερινότητα σου και να στερείσαι τις χαρές της ζωής.

 

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης πλέον αντιμετωπίζεται. Για αυτό έλα στο 1ο διαδραστικό σεμινάριο, που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Μητρόπουλος). Εκεί, οι ειδικοί στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, Νικόλαος Τεντολούρης, Χρήστος Σπ. Ζούπας, Ασημίνα Μητράκου και Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από τη ζωή σας για τη ζωή σας και δεν θα το μετανιώσετε. Συμφιλιωθείτε με το «γλυκύτατο μυστήριο της ζωής» που ακούει στο όνομα Σακχαρώδης Διαβήτης και μάθετε ότι, στην εποχή μας, ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν είναι αρρώστια αλλά τρόπος ζωής.

Ο «γλυκός» μας σύντροφος
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 11.00 π.μ.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Δημ. Μητρόπουλος
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διοργάνωση

περισσότερα

βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Προαγωνιστικός Έλεγχος, Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με τον ετήσιο Προαγωνιστικό Έλεγχο! Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️ Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες