ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων μας

Στις εγκαταστάσεις των Διαγνωστικών Εργαστηρίων μας στη Νέα Ερυθραία είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας! Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλους τους χώρους μας, όπως τα εργαστήρια, το ακτινολογικό τμήμα, το τμήμα υπερήχων, μαστογραφίας, οστικής μάζας κ.α.

Υπό την καθοδήγηση του κ.Ιωάννη Κουνέλλα, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που αφορούν την υγεία, να ρωτήσουν, να δουν και να μάθουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με εξετάσεις, μηχανήματα, θέματα πρόληψης και όχι μόνο.

Στόχος μας να φέρουμε κοντά στον τομέα μας όσο το δυνατόν περισσότερους νέους ανθρώπους, γιατί εκείνο που πιστεύουμε είναι ότι εκτός από την επιστήμη μας, υπάρχει και μία άλλη σημαντική διάσταση που λέγεται «άνθρωπος». Και για εμάς έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα!

 

περισσότερα

Ποιες τροφές να αποφεύγετε εάν παίρνετε αντιβίωση, αντιπηκτικά, αντιυπερτασικά

Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε εάν παίρνετε φάρμακα, καθώς είτε μειώνεται η αποτελεσματικότητά τους είτε αυξάνεται ο κίνδυνος παρενεργειών. Ορισμένες κατηγορίες φαρμάκων Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε