Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ήταν συνηθισμένο μέχρι σήμερα με εκπτωτικά κουπόνια προσφορών να μπορεί κανείς μέσα από τον ημερήσιο τύπο να προμηθευτεί κάθε λογής αγαθά όπως είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη διατροφής καθώς και βιβλία κάθε είδους που κατά κανόνα λίμναζαν σε αποθήκες και η λογική της μαζικής προσφοράς σε δελεαστικές τιμές τα ξεπούλαγε.

Πρόσφατα μάθαμε ότι έγιναν αντικείμενο κουπονιών και οι ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις. Αυτοί που προωθούν και πουλάνε τέτοιου είδους ιατρικά προϊόντα φαίνεται ότι τα προσφέρουν αξιολογώντας τα ανάλογα από τα είδη ένδυσης και υπόδησης που προαναφέραμε. Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε απέναντι σε μία γενικότερη κρίση αξιών και ιδιαίτερα στην απαξίωση του ιατρικού λειτουργήματος που συμβαίνει στη χώρα μας και ίσως μας διαφεύγει ότι είναι πιο σοβαρή από την οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Συνεχίστε αταλάντευτοι να ασκείτε την ιατρική σας ειδικότητα απέναντι στους ασθενείς με αίσθημα ευθύνης πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη που έχετε δώσει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει επιληφθεί του θέματος ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και άλλοι Σύλλογοι της χώρας που είναι αντικείμενο της αρμοδιότητας τους και ελπίζουμε να έχουν την συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος , Ο Γεν. Γραμματέας
Θ. Χατζηπαναγιώτου,  Ι. Κλεινάκης

πηγη: posipy.gr

περισσότερα

combo-rapid kounellas

COMBO RAPID Test

Η Κουνέλλας Ιατρική σας προτείνει το νέο πακέτο ταχείας ανίχνευσης  (rapid test) για την εποχική γρίπη (στελέχη Α και Β) και τον COVID-19 MAZI σε μια μόνο συνάντηση με

Προαγωνιστικός Έλεγχος Back to training!

Προαγωνιστικός Έλεγχος Back to training! Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μας. Γι’ αυτό ο βιοπαθολόγος Ι. Κουνέλλας και ο