Κατ’οίκον αιμοληψίες για τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού

Για τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού, κάθε Παρασκευή κατ'οίκον αιμοληψίες.
kounellas-iatriki

Για τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού,  κατ’οίκον αιμοληψίες.

Κατ’οίκον αιμοληψίες
– Είστε ασθενής με προλήματα μετακίνησης;
– Είστε εργαζόμενος/η με βαρύ πρόγραμμα;
– Είστε άτομο με δύσκολες φλέβες;
– Πρέπει να κάνετε εξετάσεις διερεύνησης της αρτηριακής πίεσης πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι;

Για όποιον από τους παραπάνω λόγους θέλετε την εξωτερική αιμοληψία, ήδη το μικροβιολογικό τμήμα με επικεφαλής τον γιατρό Ιωάννη Κουνέλλα, από το 1993 μέχρι σήμερα, εξυπηρετεί την ανάγκη μας άμεσα.

Πεπειραμένες αιμολήπτριες έρχονται στον χώρο που εσείς θα μας καθορίσετε (σπίτι, εργασιακός χώρος κλπ) με πιστοποιημένο με ISO υλικό (βελόνες, τσάντα μεταφοράς βιολογικών υλικών, παγοκύστες) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού το οποίο κανονίζουμε μία με δύο μέρες πριν την επιθυμητή ημέρα αιμοληψίας.

Για να δείτε την ανάλογη προετοιμασία πριν από κάθε εξέταση, πατήστε ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε μας στο 210 2467 368, 210 8075 525 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ανάλογα με τις εξετάσεις που θέλετε να πραγατοποιήσετε θα ενημερωθείτε από την αιμολήπτρια που θα έρθει στον χώρο σα, για τον χρόνο και τον τρόπο παραλαβής των αποτελεσμάτων, τα οποία μπορείτε να παραλάβετε αυτοπροσώπως στο Διαγνωστικό Κέντρο, είτε μέσω e-mail, είτε μέσω fax, είτε να αποσταλούν απευθείας στον κλινικό γιατρό που σας παρακολουθεί και μας έχετε υποδείξει, σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR) και αφού υπογράψετε το σχετικό έγγραφο συγκατάθεσης.

περισσότερα

βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Προαγωνιστικός Έλεγχος, Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με τον ετήσιο Προαγωνιστικό Έλεγχο! Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️ Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες