ΕΞΑΡΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΙΛΑΡΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ IgG & IgM

Επωφεληθείτε της προσφοράς των αντισωμάτων ιλαράς IgG και IgM που προσφέρουμε,
Έξαρση κρουσμάτων Ιλαράς

Έξαρση κρουσμάτων ιλαράς παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η ασθένεια βρίσκεται σε φάση επιδημικής έξαρσης.

Η ιλαρά παγκόσμια είναι μια από τις κύριες αιτίες θανάτου στα μικρά παιδιά, παρόλο που υπάρχει ένα ασφαλές και αποδοτικό εμβόλιο.

Το 2015 σημειώθηκαν 134.200 θάνατοι από ιλαρά παγκοσμίως. Συμβαίνουν περίπου 367 θάνατοι κάθε μέρα ή 15 θάνατοι κάθε ώρα. Ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς οδήγησε σε μείωση κατά 79% των θανάτων από ιλαρά μεταξύ του 2000 και του 2015 παγκοσμίως.

Το 2016, περίπου το 85% των παιδιών του κόσμου έλαβε μία δόση εμβολίου κατά της ιλαράς κατά τα πρώτα γενέθλιά τους μέσω συνήθων υπηρεσιών υγείας – από 73% που έλαβε το 2000. Κατά την περίοδο 2000-2015, ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς εμπόδισε περίπου 20,3 εκατομμύρια θανάτους, που καθιστούν το εμβόλιο ιλαράς μία από τις καλύτερες αγορές στη δημόσια υγεία. Διαβάστε εδώ ερωτήσεις & απαντήσεις για την ιλαρά και ενημερωθείτε για την ασθένεια

περισσότερα

βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Προαγωνιστικός Έλεγχος, Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με τον ετήσιο Προαγωνιστικό Έλεγχο! Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️ Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες