ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

H εξέταση Μαστογραφίας αποτελεί το κυριότερο μέσο ελέγχου για τον εντοπισμό καλοηθών και κακοήθων παθήσεων του μαζικού αδένα και ειδικότερα του καρκίνου του μαστού

Πως γίνεται η εξέταση Μαστογραφίας

H εξέταση Μαστογραφίας αποτελεί το κυριότερο μέσο ελέγχου για τον εντοπισμό καλοηθών και κακοήθων παθήσεων του μαζικού αδένα και ειδικότερα του καρκίνου του μαστού που παραμένει το πρώτο σε συχνότητα κακοήθες νεόπλασμα στο γυναικείο πληθυσμό.

Το τμήμα μαστογραφίας του Κέντρου μας είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό μαστογράφο Planmet NuanceFFDM, που αποτελεί την τελευταία λέξη στον χώρο της ψηφιακής μαστογραφίας, αφού διαθέτει ανιχνευτή Selenium τεχνολογίας Direct to Digital.

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, η εξέταση Μαστογραφίας θα κοστίζει 29€, ενώ για όσες κυρίες έχουν πραγματοποιήσει ήδη 2 μαστογραφίες στα κέντρα μας, το κόστος της τρίτης θα ανέρχεται στα 20€ ειδικά γι’αυτόν τον μήνα!

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά μας συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας μέχρι τις 31/10/2016 ή τηλεφωνήστε στα 210 8072 088 – 210 8075 525.

 

περισσότερα

βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Προαγωνιστικός Έλεγχος, Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️

Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με τον ετήσιο Προαγωνιστικό Έλεγχο! Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας ️ Μαζί με το σχολείο ξεκινούν και οι εξωσχολικές δραστηριότητες